Gardinprover

Filtrera
Handlar nu enligt
 1. Färg
Filtrera efter
 • Hotellgardin 1 artikel
 1. Hotellgardin 017 Greige Gardinprov
  Hotellgardin 017 Gardinprov
  1 kr
 2. Mörkläggningsgardin 086 Greige Gardinprov
  Mörkläggningsgardin 086 Gardinprov
  1 kr
Visa som Grid Listvy
per page

Gör ditt val av gardiner enklare – beställ hem gardinprover. På Evelid erbjuder vi gardinprover för endast 1 kr / st. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg i ditt val av gardin, och vad är då bättre än att kunna jämföra dom gardinerna du väljer mellan i sin rätta miljö? Eftersom rummets ljussättning, väggfärg och övrig inredning kan påverka hur gardinens färg och kvalité uppfattas, rekommenderar vi alltid att man beställer hem gardinprover. Då kan du jämföra proverna mot varandra och se hur de matchar din väggfärg, tapet eller soffa.

Curtain Decoration

Få hjälp av våra gardininredare

Om Evelid

Evelid förändrar rum och adderar en helt ny känsla och atmosfär i hemmet. Med decennier av erfarenhet inom branschen erbjuder vi måttbeställda gardiner och komponenter av hög kvalité i marknadens mest exklusiva textilier. Genom ett noga utvalt sortiment så har vi redan gjort många av valen åt dig.

Med Evelid är det enkelt att måttbeställa gardiner. Genom våra gardinprover kan du enkelt välja vilken gardin som passar ditt hem bäst. Behöver du hjälp, tips eller inspiration erbjuder vi gratis gardinrådgivning för att underlätta ditt val av gardiner.