Tillbehör

Filtrera
Filtrera efter
Visa som Grid Listvy
Page
per page

Gardintillbehör av hög kvalité

Marknadens utbud av gardintillbehör uppfattas av många som en djungel. Dels är det svårt för många att ens identifiera vilka tillbehör som funkar till ens gardin, gardinskena eller gardinstång. När man väl listat ut det står man fortfarande kvar med mängder av val där det är svårt att veta vilket alternativ som är bäst för just den gardinupphängning man vill ha. På grund av denna problematik så har Evelid valt ett smalare sortiment av gardintillbehör där vi redan gjort många av valen åt dig. I vårt utvalda sortiment har vi endast tillbehör av hög kvalité med bra funktioner som tar din gardinupphängning till nästa nivå.

Dom små tillbehören som gör den stora skillnaden

I Evelids sortiment finns gardintillbehör som med oerhört enkla medel kan göra stor skillnad för slutresultatet. Det kan handla om gardintyngder som ger gardinen ett rakare och bättre fall, dragstavar som underlättar att dra dina gardiner längs gardinskenan eller hörnböjar som kopplar ihop två gardinskenor runt ett vägghörn. Bläddra bland vår katalog och inspireras av vad våra gardintillbehör kan göra för din gardinupphängning. 

Curtain Decoration

Få hjälp av våra gardininredare

Om Evelid

Evelid förändrar rum och adderar en helt ny känsla och atmosfär i hemmet. Med decennier av erfarenhet inom branschen erbjuder vi måttbeställda gardiner och komponenter av hög kvalité i marknadens mest exklusiva textilier. Genom ett noga utvalt sortiment så har vi redan gjort många av valen åt dig.

Med Evelid är det enkelt att måttbeställa gardiner. Genom våra gardinprover kan du enkelt välja vilken gardin som passar ditt hem bäst. Behöver du hjälp, tips eller inspiration erbjuder vi gratis gardinrådgivning för att underlätta ditt val av gardiner.